2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı sağlıklı itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Sektör strüktürsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı işlevsel ve falsosuz olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and güç withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Kapısı ana amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile tehlike simultane kaçış maksatının henüz dizi çalışmalemesini katkısızlamaktadır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Projeye en uygun Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı hak haydi haydi oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yönetmeliklere bağlamlı olarak dokumanız karınin mukteza olacak ivedi çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja derece size en hayırlı desteği sunacaktır. Standartlara tatminkâr ivedi çıkış bapsı yangın kapısı hazırlıkları mimarilırken; ivedili anlarda itfaiyecilerin veya görevlilerin gerektiğinde dışarıdan karıneriye girmelerine olanak verecek şekilde olması da bu kapıların bizatihi kapatan düzeneklere iye olması da katkısızlanır.

Her yangın merdiveninin her dü yanında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından lütuf alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page